Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza un Curs sobre Contractes Tecnològics

05/04/2017
La Secció de Dret de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza, del 2 al 18 de maig de 2017, un Curs sobre Contractes Tecnològics adreçat principalment a advocats experts en TIC, però també a altres perfils professionals.
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza un Curs sobre Contractes Tecnològics

Quines són les característiques bàsiques i els elements comuns dels contractes de Serveis de la Societat de la Informació (web, baners, subministrament de continguts, API i EDI)? Què distingeix la llicència de software lliure i de propietari? Què implica el desenvolupament a mida? Què és una signatura electrònica? I una e-factura? I un contracte scrow?

Totes aquestes preguntes obtindran resposta al llarg d’aquesta proposta formativa, que també donarà als assistents algunes claus sobre els serveis orientats a la supervivència de l’empresa (continuïtat del negoci i recuperació de desastres), així com sobre la implantació de solucions tecnològiques i outsourcing (ITO i AM), antre d’altres.

Els advocats Erik Marin Marcos i Malcolm Bain seran els professors d’aquest Curs sobre Contractes Tecnològics de l’ICAB.  

Les classes es desenvoluparan en horari de dimarts i dijous de 19 a 22 hores a l’Aula 74 de la seu col·legial (Mallorca, 283).  

Per a més informació, programa detallat i inscripcions, contacteu amb la Comissió de Cultura:

Contactes