Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Advocats/des Mediadors/des | Centre ADR - ICAB (Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes)

Document de Treball: Guia i model del Pla de parentalitat

28/12/2010
Us facilitem la Guia i Model del pla de parentalitat elaborats amb caràcter merament indicatiu, i facilitats per la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya, en compliment de la Disposició addicional 9a de la Llei 25/2010, de 29 de juliol, del Llibre II del Codi civil de Catalunya, relatiu a la persona i a la família.
Document de Treball: Guia i model del Pla de parentalitat

El pla de parentalitat és un instrument dirigit a ordenar les qüestions principals que poden afectar el fill o fills comuns en cas de trencament de la relació de parella dels progenitors quan tenen fills comuns. És un dels continguts bàsics del conveni regulador, incorporat pel Llibre II (que entra en vigor l’1 de gener), que ha de presentar-se tant si el procés és de mutu acord com si és contenciós (art. 233-2.2.a CCCat) per tal de preveure com s'exerciran les responsabilitats parentals (art. 233-8.2).

La guia i model poden ser considerats com un punt de partida dels models que, de ben segur, sorgiran properament amb l’objectiu de facilitar l’ordenació de les qüestions principals que poden afectar els fills en cas de trencament de les parelles.

>>> Més informació, a gencat.cat

Documents