Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Novetats Jurídiques / Jurisprudència

Decret Llei 3/2018, de 26 de juny, de necessitats financeres del sector públic en pròrroga pressupostària (DOGC de 28 de juny de 2018)

09/07/2018
Entrada en vigor: 28/06/2018

La darrera llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya aprovada és la Llei 4/2017, del 28 de març, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2017 Aquests pressupostos es van prorrogar mitjançant la Instrucció 1/2017, de 12 de desembre, conjunta de la Direcció General de Pressupostos i la Intervenció General, per la qual s'estableixen els criteris d'aplicació de la pròrroga dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2017, mentre no entrin en vigor els del 2018.

Mentre es mantingui la situació de pròrroga pressupostària en l'exercici 2018 i, sense perjudici del marc legal que comporta la situació de pròrroga, cal adequar determinades necessitats financeres que necessitin aval públic per al seu equilibri que han de ser autoritzades per una norma amb rang legal.

Mitjançant aquesta disposició s'autoritza el Govern a prestar diferents avals  l'aval, durant l'exercici del 2018, a les operacions de préstec o bestretes reemborsables concedides per l'Administració general de l'Estat al Parc Científic de Barcelona; a prestar avals en garantia de les operacions financeres que subscriguin les cooperatives agràries amb secció de crèdit inscrites en el Registre General de Cooperatives i a Circuits de Catalunya SL;  al Consorci Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona; i a l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), entre d’altres.

[NORMATIVA APROVADA. LLEIS DEL PARLAMENT DE CATALUNYA]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302