Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Curs Pràctic de Procediment Tributari

23/01/2018
La Secció de Dret Fiscal i Financer del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) ha programat una nova edició del Curs Pràctic de Procediment Tributari. Matrícula oberta!
Curs Pràctic de Procediment Tributari

Les classes es desenvoluparan del 6 de febrer al 8 de març de 2018, en horari de dimarts i dijous de 18 a 21h a l’Aula 64 de la seu col·legial (Mallorca, 283).

El programa abordarà a nivell expert aspectes com ara els procediments de Gestió Tributària, infraccions i sancions tributàries, el procediment de recaptació, les actuacions i procediments d’inspecció tributària, la revisió en via administrativa, el procediment d’inscripció o la jurisdicció contenciós-administrativa.

El quadre de professors el conformen: Joan Iglesias Capellas, doctor en Dret, inspector d’Hisenda de l’Estat i professor associat de Sistema Fiscal de la Universitat de Barcelona (UB); José Maria Tovillas, professor titular de Dret Tributari de la UB; Arturo Gasch Brosa, inspector d’Hisenda de l’Estat i cap d’equip regional de recaptació de la Delegació Especial de Catalunya de l’AEAT; Ignasi Ciutat Cura, inspector d’Hisenda de l’Estat i cap d’Equip Nacional d’Inspecció a la Delegació Central de Grans Contribuents de Barcelona; i Esther Colls Borràs, advocada especialista en Dret Fiscal.

Per a més informació, programa sencer i inscripcions, contacteu amb el Departament de Formació de l’ICAB o visiteu el següent enllaç:

Contactes