Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Manifest del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) amb motiu del Dia Internacional de les Dones 2018

07/03/2018
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, respecte als actes reivindicatius del 8 de març, Dia Internacional de les Dones Treballadores,
Manifest del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) amb motiu del Dia Internacional de les Dones 2018

Manifestem tot el suport a les accions encaminades a l’erradicació de les desigualtats de les dones en tots els àmbits socials i laborals, que aquest any tenen com a màxim exponent la vaga laboral.

Ens sumem a les iniciatives que promoguin la igualtat dels drets de les dones que es duguin a terme durant el 8 de març, i encoratgem al conjunt de la societat a adherir-se a aquestes.

Les lleis per si soles no solucionen les limitacions a les quals han de fer front les dones; aquestes han de ser dotades del contingut per tal de suprimir la feminització de la precarietat laboral. En aquest sentit, com a Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, propulsarem els canvis necessaris en la legislació per tal d’afavorir l’exercici de la professió al nostre col·lectiu en igualtat.

Aquestes mesures han d’anar encaminades a evitar una escletxa salarial que es veu incrementada, entre altres motius, per la maternitat. Per això fomentarem totes les mesures de conciliació escaients perquè els horaris no suposin una limitació a la igualtat d’oportunitats.

Adquirim el compromís de continuar treballant més enllà de la data senyalada del 8 de març, per tal d’assolir la igualtat entre homes i dones.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Deganat
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5313 F. 93 487 15 70 E. deganat@icab.cat