Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

Circular del Consell de l’Advocacia Catalana sobre la finalització del Pla Pilot per fomentar l’ús del català als Jutjats a partir de l’1 de gener de 2018

28/12/2017
En data 27 de desembre de 2016 es va signar un acord entre el Departament de Justícia i el Consell de l’Advocacia Catalana per a l’execució d’un programa específic de foment de l’ús del català en determinades actuacions professionals, amb venciment 31 de desembre de 2017. Arribat el seu venciment, i sense possibilitat de prorrogar-lo per correspondre actualment la decisió al ministre de Justícia en aplicació de l’article 155, aquest Pla deixa de ser vigent a partir del dia 1 de gener de 2018, motiu pel qual ja no podrem acceptar més altes de lletrats ni tampoc justificacions de designes fetes a partir d’aquesta data.
Circular del Consell de l’Advocacia Catalana sobre la finalització del Pla Pilot per fomentar l’ús del català als Jutjats a partir de l’1 de gener de 2018

Sense perjudici que, en tot cas, un nou Govern pugui acordar en el futur la represa del Pla.

En aquest sentit, des del Consell de l’Advocacia Catalana defensarem la possibilitat d’elaborar i signar un nou acord amb el Departament de Justícia  amb un pla pilot semblant a aquest, motiu pel qual, a partir de febrer de 2018, us mantindrem informats si és possible materialitzar aquesta proposta. Per aquest motiu, informarem també a tots els inscrits al pla pilot de 2016-2017 que, si no mostren la seva disconformitat, els donaríem d’alta automàticament al nou pla adjuntant la informació actualitzada.

Consell de l'Advocacia Catalana

Contactes