Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Premis, Beques i Subvencions

I Premi Degà Domingo Arizmendi a l'Ètica Jurídica convocat pel Col·legi d'Advocats de Guipúscoa

02/03/2018
El Col·legi d'Advocats de Guipúscoa ha convocat la primera edició del 'Premi Degà Domingo Arizmendi a l'Ètica Jurídica'.
I Premi Degà Domingo Arizmendi a l'Ètica Jurídica convocat pel Col·legi d'Advocats de Guipúscoa

Aquest Premi té per objecte "promoure els valors de solvència ètica i deontològica en l'exercici del dret, reconeixent a aquells que per distingir-se en el seu compromís actiu amb els mateixos, fan possible que la societat percebi aquests valors com naturalment lligats a l'exercici de les professions jurídiques".

Poden optar a aquest premi juristes amb residència a la província de Guipúscoa o especial vinculació amb ella.

El termini de presentació de candidatures, que podran ser individuals o col·lectives, finalitza a les 14:00 hores del divendres 18 de maig de 2018.

Es presentarà a la seu col·legial o en qualsevol de les Sales de Togues del Col·legi d'Advocats de Guipúscoa situades a lrún, Tolosa, Bergara, Eibar i Azpeita.

> Més informació

Documents