Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

INSCRIPCIONS OBERTES! Taller pràctic: Protecció de Dades & Advocacia

17/04/2018
27 d'abril, 4, 11 i 18 de maig de 2018, de 12 a 14h, al Centre de Formació ICAB (Mallorca, 281).
INSCRIPCIONS OBERTES! Taller pràctic: Protecció de Dades & Advocacia

OBJECTIU

L'aprovació del Reglament UE del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i la lliure circulació d'aquestes dades, Reglament General de Protecció de Dades (en endavant RGPD), presenta un nou model de protecció de dades amb profunds canvis en relació amb el marc normatiu vigent amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).

L’Advocacia ha de considerar-se un col·lectiu professional crític, tenint en compte els serveis professionals que presta, i per això la confidencialitat i seguretat en el tractament de dades personals ha de ser un element prioritari a nivell de compliment normatiu.

La imminent aplicació del RGPD, prevista per al 25 de maig de 2018, comporta un escenari d'adaptació dels models preexistents en els nostres professionals de despatxos. L'objectiu d'aquest taller és oferir al col·legiat de l'ICAB un conjunt de directrius, eminentment pràctiques, per poder procedir a l'adequació dels principals canvis normatius previstos.

DESTINATARIS

El destinatari del Taller, amb caràcter general, és qualsevol col·legiat que actua per compte propi com a responsable de la seva activitat professional, i independentment de les característiques i disciplines professionals que tracta.

Per altra banda, qualsevol altre col·legiat que presta serveis en una Societat Professional o per compte aliè, també ha d'estar interessat en els coneixements i directrius del Taller, independentment de qui sigui responsable del tractament.

Contactes