Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Advocats/des Mediadors/des | Centre ADR - ICAB (Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes)

Nova formació per als advocats de part que intervenen en una mediació

28/02/2018
El Centre de Mediació del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (CEMICAB) fa un pas endavant en els cursos que habitualment programa i organitza una formació específica per als advocats de part que intervenen en una mediació.
Nova formació per als advocats de part que intervenen en una mediació

Aquesta proposta formativa es desenvoluparà del 6 de març al 12 d’abril de 2018 en horari de dimarts i dijous de 16 a 20h a l’Aula 2 del Centre de Formació de l’ICAB (Mallorca, 281).

Aquest curs té com a objectiu principal que els advocats i les advocades, si consideren que l’opció adient és la mediació, se sentin còmodes acompanyant i assessorant els seus clients durant aquest procediment.

El programa els hi acostarà les eines per optimitzar el seu rol i vetllar millor pels interessos dels seus clients.

En definitiva, els hi permetrà familiaritzar-se amb la mediació des de la seva condició de professionals del Dret, obrint-los a les estratègies col·laboratives i als escenaris -win to win- que els clients necessiten.

La inscripció és oberta i es pot fer a través del següent enllaç:

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Centre ADR - ICAB (Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes)
    Mallorca, 283 primera planta
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    (Anteriorment, CEMICAB) T. 93 601 12 12 - EXT. 5319 T. 902 50 09 90 F. 93 215 10 62 E. adr@icab.cat E. cemicab@icab.cat