Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Migració de la Infraestructura Tecnològica de l'Advocacia

11/05/2018
RedAbogacía-Consejo General de la Abogacía Española ens informa dels progressos en el projecte de migració de la INFRAESTRUCTURA TECNOLÒGICA de l'Advocacia als serveis d'infraestructura del núvol de Azure de Microsoft. La data seleccionada per al canvi de tots els serveis tecnològics que opera i presta el CGAE serà el cap de setmana del 19 i 20 de maig.
Migració de la Infraestructura Tecnològica de l'Advocacia

Aquest trasllat suposarà bastant esforç. Per això el personal dels serveis tècnics del Consejo estarà treballant durant tot aquest cap de setmana per poder finalitzar el canvi el mateix dilluns 21 de maig.

El trasllat suposarà una aturada total de serveis el dissabte 19 de maig i talls parcials durant el diumenge dia 20 de maig.El correu electrònic i la centraleta de guàrdies es mantindran en servei sense cap tipus d'interrupció.

Tanmateix, i posant el màxim esforç per la nostra part, no es pot descartar que el mateix dilluns quedi algun servei pendent d'estar completament operatiu. Per aquest motiu vam suggerir que no es deixi cap tasca rellevant o pendent de realitzar per a la setmana del 21 de maig en previsió que puguin sorgir dificultats imprevistes.

La plataforma Azure de Microsoft ha adoptat els nivells més rigorosos pel que fa a protecció de les dades i de la privacitat. És la primera plataforma que ha obtingut l'estàndard internacional sobre privacitat en el subministrament de serveis en el núvol, ISO 27018.

servicios.itcgae@redabogacia.org

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Informàtica
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5314 F. 93 487 90 48 E. webinformat@icab.cat