Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona està adherit al programa Barcelona + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat

18/06/2018
La nostra participació en aquest programa consisteix en elaborar un pla d’acció anual per millorar la sostenibilitat del nostre sector, amb una proposta d’actuacions que us impliquin, i acompanyar-vos en l’execució.
L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona està adherit al programa Barcelona + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat

L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona està adherit al programa Barcelona + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

Volem ressaltar que vosaltres sou els i les protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent actuacions més sostenibles que ens assegurin un futur viable i durador.

Us fem arribar el Pla d’acció que hem elaborat per aquest any des de l’ICAB i us demanem que us hi adheriu, mitjançant el següent formulari on-line, indicant quines actuacions dureu a terme durant aquest any: http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/node/10295

Les dades les rep directament la Secretaria Barcelona + Sostenible, i només heu de guardar els correus electrònics de comprovació que rebreu un cop l’empleneu i envieu.

Els i les col·legiades que us hi adheriu abans del 30 de juny i implementeu alguna/es de les accions que proposem o altres de pròpies, podreu obtenir com a reconeixement els següents beneficis fiscals durant l’any 2019:

 • Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals del 2019.
 • Si us cal, obtenció d’una Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.

Consulteu el Pla d’acció de l’ICAB: http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/sites/default/files/documents/plans/pla_accio_icab_2018.pdf

Per  a més informació podeu consultar la web del programa Barcelona + Sostenible www.barcelona.cat/bcnsostenible

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
  Mallorca, 283 - Planta 0
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat