Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Departament Internacional ICAB

Obert el 3r període del Projecte MULTILAW: intercanvi d'advocats a la UE

22/03/2018
La data límit de recepció de candidatures tant per a entitats receptores com per a advocats finalitza el 22 de juny de 2018.
Obert el 3r període del Projecte MULTILAW: intercanvi d'advocats a la UE

El CGAE ha llançat la convocatòria per al 3r període del projecte MULTILAW amb l'objecte, d'una banda, que Col·legis i despatxos professionals (entitats receptores) puguin rebre advocats europeus. D'altra banda, per a rebre sol·licituds de participació d'advocats. Aquesta iniciativa forma part del projecte europeu "Intercanvi Multilateral d'Advocats (MULTILAW)".

Està ja obert el procés de selecció per escollir els cinc advocats/des que realitzaran pràctiques professionals en un altre Estat membre de la Unió Europea.

El període de pràctiques es desenvoluparà sota supervisió d'un tutor i s'estendrà durant dues setmanes, amb les despeses d'allotjament, manutenció i desplaçaments parcialment subvencionats per la Comissió Europea. Els Estats membres de destinació podran ser França (París), Països Baixos (La Haia), Grècia (Atenes), República Txeca, Polònia, Lituània o Romania.

Aquesta convocatòria està dirigida a advocats/des amb un màxim de 5 anys de col·legiació i amb coneixement alt i demostrable d'anglès que presentin les seves candidatures abans del 22 de juny 2018 a través del correu electrònic bruselas@abogacia.es.

SOL·LICITUD DE PARTICIPACIÓ ENTITATS RECEPTORES

Les institucions receptores que tinguin interès a rebre advocats europeus hauran de remetre un correu electrònic a la següent adreça: bruselas@abogacia.es. En l'assumpte del correu electrònic s'ha d'indicar: "MULTILAW- 3r periodo de intercambio- nom de l'entitat receptora".

La manifestació d'interès ha d'estar acompanyada de la informació:

  • Dates per a l'intercanvi. Cal comunicar les dates en què la institució receptora podrà rebre l'advocat, per exemple: "de 1-15 de setembre 2018, de 15-30 de novembre 2018, mes d'octubre 2018 ... etc."
  • Idiomes de preferència. A més d'anglès es pot indicar si es prefereix algun d'aquests idiomes (francès, romanès, polonès, txec, grec o lituà). Aquesta preferència permetrà seleccionar advocats europeus segons l'interès de les institucions receptores.
  • Persona de contacte (tutor de l'advocat europeu), correu electrònic i número de telèfon.

Per a més informació, cliqueu aquí

Formulari d'inscripció en aquest enllaç

Contactes