Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Premis, Beques i Subvencions › Sant Raimon de Penyafort 2018

Lliurats els Premis Jurídics Memorial Degà Roda i Ventura i Memorial Pedro Martín García 2017

22/02/2018
El dimarts 20 de febrer, en el marc d’un dels actes organitzats amb motiu de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort, va tenir lloc el lliurament d’un dels Premis Memorial Degà Roda i Ventura i dels Premis Memorial Pedro Martín Garcia 2017.
Lliurats els Premis Jurídics Memorial Degà Roda i Ventura i Memorial Pedro Martín García 2017

El Premi Memorial Pedro Martín García 2017, destinat a guardonar un treball o article sobre Dret processal penal, han estat atorgat ex aequo a:

 • Sra. Berta Armengol Freixes pel seu treball “El articulo 324 de la LECrim tras la Ley 41/2015, de 5 de octubre: confrontación con los derechos y principios básicos del proceso penal”.
 • Sra. Miriam Company Marsà pel seu treball “La prueba ilícitamente obtenida en el proceso penal. Claves para su tratamiento y especial incidencia en el procedimiento por delito fiscal.”

El Premi Memorial Degà Roda i Ventura 2017 a la millor monografia, assaig o article doctrinal sobre col·legis professionals i l’exercici de les professions liberals, especialment l’advocacia, ha estat atorgat a:

 • Sr.  José Ricardo Pardo Gato per la seva obra “La relación abogado-cliente. El contrato de servicios del abogado”, editada per Thomson Reuters Aranzadi (2017).

El lliurament del Premi  Memorial Degà Roda i Ventura al millor article, sèries d’articles o reportatge de caràcter informatiu o divulgatiu, atorgat al Sr. Martín L. Aleñar Feliu, degà  de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Balears, pel seu article “En defensa del derecho de defensa”, publicat en el Diario de Mallorca el 7 de desembre de 2017, tindrà lloc en la Sessió Solemne de Sant Raimon de Penyafort del proper divendres 23 de febrer de 2018.

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Secretaria de Junta de Govern
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat