Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Curs sobre aspectes penals i processal-penals en la defensa i acusació dels delictes contra la Seguretat Vial

04/04/2018
La Secció de Dret de la Circulació de la Comissió de Cultura del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza aquest curs, que es desenvoluparà del 26 d’abril al 5 de juliol de 2018. Matrícula oberta!
Curs sobre aspectes penals i processal-penals en la defensa i acusació dels delictes contra la Seguretat Vial

Els delictes de trànsit, en l’actualitat, constitueixen el gran gruix de fets enjudiciats mitjançant procediments anomenats ràpids, esdevenint aquestes conductes les infraccions penals més habituals a les que l’advocat ha de fer front durant el servei de guàrdia. Quatre de cada deu delictes comesos són delictes contra la seguretat vial.

Aquest curs pretén ser una eina útil i directament aplicable a l’exercici de l’advocacia, aportant instruments, mitjans i capacitats per afrontar des de l’atestat fins a la fermesa de la sentència tots els tràmits relatius a l’enjudiciament d’aquestes conductes. 

Es pretén que l’advocat, des del primer instant en el que trepitja el jutjat de guàrdia, sigui capaç d’identificar tots els elements de defensa dels que disposa, no només dels necessaris per negociar una conformitat, sinó que així mateix sigui capaç de copsar totes les línies de defensa que, en cada cas concret, se li puguin obrir potencialment durant tota la tramitació dels procediment fins a l’esgotament de l’última instància processal.

Les inscripcions es poden fer a través del següent enllaç.

Contactes