Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Disponible al web col·legial l’Informe sobre l’estat de la Justícia 2017

27/12/2017
L’Informe sobre l’estat de la Justícia, que elabora i edita el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona des de l’any 2007, ofereix una mirada àmplia sobre els darrers cinc anys d’activitat jurisdiccional dels nostres òrgans judicials, posant l’accent en la demarcació ICAB, que comprèn Barcelona i les seves onze delegacions territorials.
Disponible al web col·legial l’Informe sobre l’estat de la Justícia 2017

El document és una eina imprescindible per conèixer la situació real de la justícia, des de la perspectiva dels advocats i les advocades i que ajuda no tant sols a tenir unes dades estadístiques, sinó que permet tractar-les, comparar-les i obtenir una radiografia de l’estat de la Justícia i valorar-la respecte dels anys anteriors.

L’informe de 2017, a més, fa una anàlisi detallada dels nivells de litigiositat, resolució d’assumptes, recursos, etcètera, referits a cada àmbit jurisdiccional.

Documents

Contactes