Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Edició especial de 'La segunda oportunidad de las personas físicas: su aplicación práctica'

17/05/2018
La Biblioteca del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, en col·laboració amb l'editorial Vlex, posa a la vostra disposició la coedició personalitzada de 'La segunda oportunidad de las personas físicas: su aplicación práctica', tant en paper com en format ePub.
Edició especial de 'La segunda oportunidad de las personas físicas: su aplicación práctica'
 • 1a Edició juny 2018
 • Enquadernació rústica
 • 200 pàgines aprox., mida 12 x 21 cm

Descripció:

Durant aquests darrers anys, hem travessat una greu crisi econòmica que ha afectat tant els empresaris com als particulars. La dramàtica realitat en l'àmbit empresarial s'ha concretat en el concurs de multitud d'empreses, mentre que en l'àmbit de les persones físiques, la crisi, s'ha plasmat en greus situacions d'insolvència, que col·locaven a determinades persones en situacions de difícil recuperació per afrontar un nou futur professional i personal.

Davant d’aquesta dramàtica realitat, el legislador va dictar el Reial Decret Llei 1/2015 de 27 de febrer, de mecanisme de segona oportunitat, reducció de la càrrega financera i altres mesures d'ordre social (Lleugerament modificat per la posterior Llei 25/2015 de 28 de juliol).

Transcorreguts dos anys des de l'entrada en vigor d'aquesta desconeguda institució jurídica, afrontem, en aquest llibre, el repte de donar resposta als problemes processals i substantius que han sorgit durant la seva aplicació, i enfront dels quals han hagut d’actuar els diferents operadors jurídics.

Aquest pot ser útil per a tots els professionals del dret que busquin solució i resposta als problemes pràctics derivats de la tramitació de la segona oportunitat

Reserves fins al 3 de juny a les 24h

La producció i distribució d’aquesta edició limitada es farà finals del mes de juny

El servei inclou l’enviament gratuït de l’esmentada obra al domicili.

Preu amb IVA inclòs 9,90 euros

>>> ENLLAÇ DE RESERVES (període finalitzat)

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Departament de Biblioteca (Direcció)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat