Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Decret Llei 1/2018, de 9 de març, de necessitats financeres del sector públic en pròrroga pressupostària (BOE i DOGC del 13 de març de 2018). Entrada en vigor: 13/03/2018

26/03/2018
El Decret-Llei autoritza al Govern, amb les condicions i els termes que fixa la Llei 4/2017, del 28 de març, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2017, des de l'entrada en vigor d'aquest Decret llei i mentre es mantingui la situació de pròrroga pressupostària al llarg del 2018, perquè faci ús d'operacions d'endeutament en qualsevol modalitat, amb la limitació que el saldo viu no superi l'autoritzat per la Llei esmentada, incrementat pels imports que derivin dels programes d'endeutament que s'aprovin en aplicació de la normativa d'estabilitat pressupostària.

En el cas de les entitats del sector públic de la Generalitat, només es poden preveure noves operacions d'endeutament per l'import necessari per cobrir les amortitzacions previstes dins de l'exercici 2018, de manera que no s'incrementa el saldo viu de l'endeutament a 31 de desembre de 2017.

Pel que fa a l'increment del deute viu de la Generalitat i de les entitats del sector públic es determina que no pot superar la suma dels límits autoritzats per la Llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2017, incrementats pels imports que derivin dels programes d'endeutament que s'aprovin en aplicació de la normativa d'estabilitat pressupostària.

[INICIATIVES LEGISLATIVES GOVERN DE L'ESTAT (Art. 155 CE)]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302