Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Anima’t a formar part de les Seccions i Comissions de persones col·legiades de l’ICAB

20/11/2017
Si ets col·legiat/da, ara pots donar-te d’alta i baixa automàticament de les Seccions de la Comissió de Cultura i de les Comissions de persones col·legiades. Directament, des del web col·legial.
Anima’t a formar part de les Seccions i Comissions de persones col·legiades de l’ICAB

Per fer-ho, només cal que vagis a la teva Àrea Personal (amb el teu usuari i la teva contrasenya) i, al menú de la dreta, trobaràs les dues opcions per donar-te d’altra i/o de baixa de Seccions i Comissions.

El fet de marcar o desmarcar provoca automàticament l’alta o baixa de la Secció i/o Comissió en qüestió.

Les comissions de persones col·legiades de l’ICAB tenen com a finalitat fomentar la participació de les persones col·legiades en els diferents àmbits d'interès professional.

Mentre que les seccions de la Comissió de Cultura i Formació tenen com a objectiu essencial la promoció de la investigació, el desenvolupament, l'especialització en les diverses àrees del Dret, i la formació continuada.

Anima’t a participar-hi!

Contactes

  • Altres telèfons ICAB 
  Comissió de Cultura / Formació
  Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. cultura@icab.cat E. formacio@icab.cat


  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comissions
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat