Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Món Jurídic

La revista ‘Món Jurídic’ núm. 314 ja es pot consultar en PDF

17/11/2017
La senyorial escala del Pati de Columnes del Palauet Casades protagonitza la portada del número 314 de la revista ‘Món Jurídic’ que edita el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB). La publicació, corresponent als mesos d’octubre/novembre 2017, ja es pot consultar en format PDF al web col·legial.
La revista ‘Món Jurídic’ núm. 314 ja es pot consultar en PDF

Aquest número inclou articles sobre la creació de la Comissió Independent per al diàleg, la mediació i la conciliació; advocats i procuradors en el punt de mira d’Hisenda; accions del Banc Popular; la reforma del recurs de cassació penal; còmput de la caducitat de l’acció d’anul·labilitat en contractes bancaris; les eines de prevenció en el Dret Civil català en relació a la persona; la nova normativa de segona oportunitat i la confidencialitat de les comunicacions i secret professional de l’advocat d’empresa.

Així mateix, recull dues entrevistes. Una amb Joaquim Gay de Montellà, president de Foment del Treball, i Yves Oschinsky, expresident de la FBE.

Món Jurídic és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió dels seus col·legiats.

És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre els propis col·legiats.

Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Aprofitem per recordar-vos que podeu recuperar articles publicats a Món jurídic a través del cercador de la revista. Podeu realitzar la cerca per text lliure,autor, títol de l’article, data i secció.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat