Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)

Convocatòria d'eleccions del GAJ per al 5 de juliol de 2018

15/06/2018
D'acord amb les previsions estatutàries i amb l'acord pres en la reunió del Comitè Executiu del 14 de juny de 2018, mitjançant la present, amb el vist i plau de la Junta de Govern de l'ICAB, es convoca als membres del Grup de l'Advocacia Jove de Barcelona per a la celebració de les eleccions que tindran lloc amb la finalitat de renovar la composició total del Comitè Executiu.
Convocatòria d'eleccions del GAJ per al 5 de juliol de 2018

Les eleccions tindran lloc el dia 5 de juliol de 2018, de 10:00 a 20:00 hores, a l’edifici de l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, situat al c/ Mallorca núm. 283.

Els càrrecs objecte de renovació són els 16 membres del Comitè Executiu.

Els membres del Grup de l’Advocacia Jove que desitgin presentar llur candidatura hauran de comunicar-ho per escrit al Registre Central del Col·legi 10 dies hàbils després de la convocatòria.

Les candidatures seran tancades i hauran d’ésser signades pels mateixos candidats. Així mateix, hauran de respectar els criteris establerts a l'article 41 dels Estatuts del GAJ Barcelona.

Elisabet Martínez Estrada
Secretària del GAJ

Barcelona, 15 de juny de 2018

Documents

Contactes