Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Llista d'espera per al I Congrés de Dret Immobiliari

24/04/2018
El dijous dia 31 de maig del 2018 se celebrarà el I Congrés de Dret Immobiliari a la seu del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).
Llista d'espera per al I Congrés de Dret Immobiliari

Durant aquesta jornada, s'abordarà el dret immobiliari des de diferents vessants comptant amb ponents de reconegut prestigi i especialistes en la matèria.

La inauguració del Congrés será a càrrec del secretari de l'ICAB, Jesús M. Sánchez García i el diputat de la Junta de Govern del ICAB, Alejandro Fuentes-Lojo Rius.

Es tractaran temes com "Les novetats del Llibre Sisè del Codi Civil de Catalunya", "Els habitatges d'ús turístic" o "El fenomen de l'okupació d'habitatge".
 
Com a espai de trobada i networking està previst un dinar en el marc de la celebració del Congrés.
 
El Congrés està organitzat per part de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, el Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya, l'Associació de Promotors de Catalunya, Consell General de Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya, el Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, els Col·legis i Associació d'Agents Immobiliaris, el Col·legi de Notaris de Catalunya i el Deganat dels Registradors de la Propietat, Mercantils i Béns Mobles de Catalunya.

A l'acte de cloenda assistiran degans/es i presidents/es de les diferents entitats organitzadores.
 
No ho dubtis i reserva la teva plaça!

Documents

Contactes