Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Edició especial de 'Guía divulgativa del Reglamento General de Protección de Datos de la Unión Europea' i del 'Reglamento General de Protección de Datos'

30/05/2018
La Biblioteca de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), en col·laboració amb l'editorial Tirant, posa a la vostra disposició les coedicions personalitzades de la 'Guía divulgativa del Reglamento General de Protección de Datos de la Unión Europea' i del 'Reglamento general de protección de datos'.
Edició especial de 'Guía divulgativa del Reglamento General de Protección de Datos de la Unión Europea' i del 'Reglamento General de Protección de Datos'

· 1a Edició 2018

· Enquadernació rústica

· Guia: 321 pàgines, mida 15 x 21,5 cm

· Reglament: 208 pàgines, mida 12 x 17 cm

Descripció:

La Guia Divulgativa del Reglament 679/2016, General de Protecció de Dades de la Unió Europea, és un instrument útil per al coneixement i l'aproximació al nou règim legal de la privacitat, que marca una nova etapa després de la seva entrada en vigor.

Aquesta nova normativa exigeix un major compromís de les organitzacions, públiques i privades, amb la protecció de dades, i per això, inclou importants novetats que pretenen modernitzar el tractament de les dades de caràcter personal, que afecta d'una manera molt singular a tots els operadors jurídics i econòmics que pretenen  portar a terme els esmentats tractaments, tenint en consideració que les empreses han d'adoptar  els principis, drets i garanties que el Reglament estableix, sent totalment necessari que  aquestes organitzacions que tracten dades de caràcter personal assumeixin el risc d’aquests canvis, per tal de poder determinar quines mesures s'han d'aplicar i com fer-ho.

A més, el Reglament introdueix nous elements, com el dret a l'oblit i el dret a la portabilitat, que milloren la capacitat de decisió i control dels ciutadans sobre les dades personals que es confien a tercers.

Finalment, cal tenir present la figura de l'Oficial de Protecció de Dades (DPO), les seves característiques, així com les seves noves funcions i obligacions.

Reserves fins al 26 de juny a les 24h.

La producció i distribució d’aquesta edició limitada es farà a mitjans de juliol.

El servei inclou l’enviament gratuït de les esmentades obres al domicili.

· Preu amb IVA inclòs: 21,99 €

>>> ENLLAÇ DE RESERVES

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a dijous de 9 a 18 h / Divendres de 9 a 15 h - Horari d’agost: de dilluns a divendres de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat