Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Prospectives Socioprofessionals › SOOP - Borsa de Treball

Participa al BizBarcelona 2018!

16/04/2018
Un any més, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona col·labora al BizBarcelona que es celebrarà durant els dies 30 i 31 de maig de 2018 a la Fira de Barcelona.
Participa al BizBarcelona 2018!

Durant aquests dos dies, et proposem tornar a comptar amb tu de forma voluntària per oferir assessorament jurídic en aquestes diferents opcions:

1.- Negocis Digitals, Big Data, IOT

Assessorament legal sobre les noves tecnologies aplicades a la comunicació amb el mercat, a la promoció i distribució de productes, l’e-Commerce i les contractacions i operacions comercials realitzades on-line.

2.- Economia Social

Assessorament legal en el cas d’iniciar un projecte com a cooperativa o empresa d’economia social. Forma jurídica, fiscalitat, qüestions laborals, etc.

3.- Innovació, noves oportunitats i tendències

La visió i acompanyament de l’advocat/ada en la innovació empresarial. L’aplicació i compliment normativa en un nou entorn i noves formes d’actuació.

4.- Creacíó i gestió empresarial

Assessorament per a emprenedors, primers projectes o reorientacions empresarials. Forma jurídica, fiscalitat, qüestions laborals, etc.

5.- Internacionalització

Assessorament legal sobre les qüestions comercials de l’empresa i l’emprenedor. Assessorament legal sobre les accions inicials i de consolidació d’internacionalització de l’empresa.

Si t’interessa participar, emplena el formulari adjunt indicant les opcions, data i horari al qual tens disponibilitat i ens l’envies per e-mail, abans del 24 d'abril de 2018, a l’adreça: comissions@icab.cat

A més, els participants rebran una invitació per convidar a qualsevol persona que designin.

COMPTEM AMB TU!

Documents

Contactes