Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Curs ICAB d’especialització en Recursos Humans - Gener 2018

12/12/2017
En la seva aposta per la formació de primer nivell, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza del 19 de gener al 4 de maig de 2018 aquesta proposta formativa centrada en l’estructura i organització del Departament de Personal i RRHH.
Curs ICAB d’especialització en Recursos Humans - Gener 2018

El desenvolupament professional; les Relacions Laborals internacionals; l’Administració de Personal; i la visió econòmica, social, negociadora i jurídica dels llocs de treball són alguns dels temes previstos en el programa d’aquest Curs d’especialització en Recursos Humans.

També s’hi abordaran aspectes com ara les situacions conflictives que es puguin donar a l’empresa (modificacions de les condicions laborals, extincions de contracte, ERO...), la prevenció de riscos laborals entre els treballadors i l’evolució de la direcció de personal, entre d’altres.

El quadre de professors està format per diferents directors de Recursos Humans, advocats i advocades i responsables d’assessories.

Per tal d’obtenir el diploma corresponent és necessari el 80% d’assistència a classe i superar el sistema d'avaluació establert.

Aquest Curs d'especialització equival al MÒDUL IV del Màster en Dret Laboral 2017-2018.

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb la Secretaria Tècnica dels Màsters o bé visiteu el següent enllaç:

 • Curs d'especialització en Recursos Humans. Estructura i organització del Departament de Personal i RRHH (matrícula tancada per a aquesta edició)

Contactes

  • Altres telèfons ICAB 
  Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
  Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat