Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Cultura / Seccions › Secció de Dret del Consum

Constituïda la Secció de Dret del Consum de l’ICAB

21/11/2017
D’acord amb l’article 87 dels Estatuts col·legials i altres normes concordants, la Junta de Govern, amb l’objectiu de promoure i donar resposta integral a tots els professionals que es dediquen a les diferents àrees que conforme aquesta matèria, ha acordat la constitució de la Secció Dret del Consum de l’ICAB.
Constituïda la Secció de Dret del Consum de l’ICAB

La nova Secció, que tindrà la naturalesa jurídica de Secció de la Comissió de Cultura, respon a la necessitat d’actuar de forma transversal davant les noves relacions de consum de les que es necessari actualitzar coneixements, unificar criteris d’actuació i la importància d’una formació transversal del col·lectiu professional i de la conveniència d’interactuar amb altres col·lectius professionals que tracten la qüestió des de la seva visió acadèmica i professional

La Secció de Dret del Consum, treballarà per que els professionals de l’advocacia es trobin específicament recolzats davant d’aquesta matèria, delimitar criteris que unifiquin l’actuació dels advocats/des i puguin facilitar el treball de les persones que desenvolupen la seva activitat en qualsevol de les àrees del dret de consum que resultin afectades i oferir pautes que permetin a les persones col·legiades de l’ICAB liderar aquest sector d’activitat.

Així mateix, la Comissió vol facilitar a tots els advocats/des que no es trobin especialitzats en Dret del Consum eines de coneixement adequades per a afrontar els nous reptes que suposar l’aparició en noves relacions en consum i estarà oberta a les necessitats canviants de la societat i en conseqüència col·laborarà amb les administracions i organitzacions especialitzades.

La Junta de Govern, a fi d’impulsar l’organització d’aquesta nova Secció  i de gestionar el seu funcionament fins a la celebració de les primeres eleccions per proveir l’òrgan de direcció de la Secció, ha nomenat  també una Junta Gestora amb la composició següent:

Presidents

Jesus Sánchez García, Secretari de la Junta de Govern
Cristina Vallejo Ros, diputada de la Junta de Govern

Vicepresidenta

Imma Barral Viñals

Secretari

Isidor García Sanchez

Vocals

Ma. Paz Cano Sallares
Carlos García Roqueta

La Junta de Govern ha acordat també obrir un termini fins al 28 de febrer de 2018 per tal que els col·legiats i col·legiades que ho desitgin puguin incorporar-se a la Secció de Dret del Consum i conformar d’aquesta manera el primer cens de la Secció.
Els col·legiats i col·legiades que vulgueu incorporar-vos a la nova Secció podeu omplir el formulari adjunt d’inscripció a les Seccions de la Comissió de Cultura i fer-lo arribar per correu electrònic a normativa@icab.cat o bé lliurar-lo personalment al Registre de l’ICAB situat al (c/ Mallorca, 283).

Un cop constituït el cens de la Secció, es convocaran les primeres eleccions per proveir el seu òrgan de direcció.

Més informació a normativa@icab.cat o bé al telèfon 93 496 18 80, extensió 5101 o 5103.

Barcelona, novembre de 2017

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302