Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Nova edició del Curs de Dret Farmacèutic

22/02/2018
La Secció de Dret Sanitari del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza una nova edició del Curs de Dret Farmacèutic, que té com a objectiu aprofundir en la legislació que regula la fabricació, la distribució i l’ús dels medicaments i d’altres productes de la farmaindústria.
Nova edició del Curs de Dret Farmacèutic

El curs es desenvoluparà del 6 de març al 15 de maig de 2018 a la seu col·legial (Mallorca, 283) en horari de dimarts i dijous de 19 a 21h.

El programa de la proposta formativa abordarà temes com ara l’oficina de farmàcia, les farmacioles rurals i els dipòsits de medicaments, el servei de farmàcia hospitalària i els contractes amb el Sector Públic de Salut i en l’àmbit farmacèutic en general.

També analitzarà la normativa que regula els assajos clínics, el registre de laboratoris, el finançament, distribució i dispensació dels medicaments, els medicaments veterinaris i la farmacovigilància, entre d’altres.

I estudiarà la responsabilitat dels tractaments farmacològics, la indústria farmacèutica i dret de la competència, els productes cosmètics, la publicitat de centres i establiments sanitaris i la inspecció sanitària.  

El quadre de professors estarà format per advocats, farmacèutics i altres perfils professionals de la branca sanitària amb àmplia experiència en el sector del Dret Farmacèutic.  

La inscripció es pot fer presencialment, al Departament de Formació de l’ICAB, o bé on-line, a través del següent enllaç:

Contactes