Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

La CRAJ informa. Sistema Arconte 2. Supressió del localitzador per accedir als enregistraments

16/06/2018
Us informem que per part del Departament de Justícia s’ha procedit a incorporar des de fa unes setmanes una llista tancada d’advocats que permetrà que estem correctament identificats en els procediments judicials.
La CRAJ informa. Sistema Arconte 2. Supressió del localitzador per accedir als enregistraments

Una de les conseqüències de la implantació d’aquesta llista tancada és que ja no haurem d’utilitzar el localitzador per accedir als vídeos d’Arconte 2, en aquells assumptes en els que l’advocat estigui identificat correctament. En cas que en un assumpte, generalment antic, el professional no estigui identificat correctament, serà necessari encara l’ús del localitzador.

El funcionari de l’òrgan judicial, a través de la consulta de la pantalla d’intervinents del procediment del sistema Arconte 2, podrà saber per cada cas si l’accés del professional al vídeo s’ha de fer encara per localitzador o si ja no és necessari. Ho distingirà consultant en el sistema el tipus d’icona associat al professional que consta en el procediment.

Així doncs, un professional podrà accedir als vídeos a través de l'extranet del professional, on accedirà amb el seu certificat habitual. Un cop fet l’ingrés a l’extranet, accedirà al menú Arconte 2 on se li mostrarà la relació de vídeos dels procediments en els que col·labora com a professional, i on el professional està correctament identificat.

 Si un professional no trobés un dels vídeos que cerca a la relació mostrada pel sistema, podrien donar-se dos casos:

  • El lletrat de l’Administració de Justícia encara no ha signat el vídeo, i per tant encara no s’ha publicat.
  • El professional no està correctament identificat en el procediment associat al vídeo. Per accedir al vídeo en aquest cas, caldria sol·licitar un número de localitzador a l’òrgan judicial, o bé demanar a l’òrgan judicial que es modifiqués directament la informació del professional a l’assumpte a Temis2 o a e-Justícia.cat.

En principi, per tots els procediments incoats amb data posterior a 1 de juny de 2018 (data d’activació de la llista tancada) es podrà accedir al vídeo sense necessitat de localitzador, excepte en alguns casos puntuals de procediments de Temis2 en que els funcionaris, per preparar una vista, no hagin recuperat la informació des de Temis2 sinó que l’han introduït directament a Arconte 2.

 L’activació del nou circuit es durà a terme el dia 21 de juny per la tarda. Per tant, el dia 22 de juny de 2018 estarà ja operatiu. A partir d’aquesta data, existirà ja la possibilitat que l’accés a determinats vídeos es pugui fer sense necessitat de disposar de localitzador.

Contactes