Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Món Jurídic

La revista ‘Món Jurídic’ núm. 317 ja es pot consultar en PDF

10/07/2018
El número 317 de la revista ‘Món Jurídic’, corresponent als mesos de maig i juny de 2018, ja es pot consultar al web en format PDF.
La revista ‘Món Jurídic’ núm. 317 ja es pot consultar en PDF

Sota el lema ‘Primavera de Congressos’, la publicació inclou un resum dels darrers esdeveniments celebrats al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, com són el 1st Women Business & Justice European Forum, el Congrés de Responsabilitat Civil, el Congrés de Dret Immobiliari, el V Congrés sobre els Drets del Animals i el IV Congrés Internacional de Dret Digital.

També recull articles sobre assetjament i ciberassetjament de la convenció dels drets del nen; responsabilitat per als administradors per pèrdues; Fake News i la presó permanent revisable en la jurisdicció del TEDH, entre d’altres.  

A més, publica dues entrevistes: una amb Anna Gener, presidenta i CEO de Savills Aguirre Newmann i altra amb Sara Chandler, presidenta de l’FBE.

Món Jurídic és una publicació editada per l’ICAB amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió dels seus col·legiats.

És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre els propis col·legiats.

Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Aprofitem per recordar-vos que podeu recuperar articles publicats a Món jurídic a través del cercador de la revista. Podeu realitzar la cerca per text lliure,autor, títol de l’article, data i secció.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat