Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Transformació Digital › Secció de Dret Laboral › Secció de Dret de les TIC

Els Jutjats Socials de Barcelona s'incorporen a la presentació telemàtica d'escrits i demandes a través del programa e-Justícia

06/04/2018
Com ja us hem informat, el 4 d’abril s’ha posat en marxa la possibilitat de presentació telemàtica de demandes i escrits a través del programa e-Justícia a l’àmbit dels Jutjats Socials de Barcelona.
Els Jutjats Socials de Barcelona s'incorporen a la presentació telemàtica d'escrits i demandes a través del programa e-Justícia

Per altra banda,  tant el Departament de Justícia com el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies preveuen una   propera implantació obligatòria  dels sistemes telemàtics de presentació de demandes i paperetes de conciliació.

Per aquest motiu, hem organitzat per al proper 13 d’abril una sessió formativa on posarem en comú informació sobre el funcionament d’aquests nous sistemes de comunicació, el seu impacte en l’àmbit processal, les incidències, criteris i experiències comuns.

INSCRIPCIONS: Jornada: 'Presentació de demandes laborals per mitjans telemàtics

Disposeu de més informació en els següents enllaços:

I en el següent enllaç trobareu vídeos tutorials:

http://administraciojusticia.gencat.cat/ca/serveis_als_professionals/extranet/informacio_general/formacio/

Us esperem el 13 d’abril a la sessió formativa.

Contactes