Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Cursos intensius d'idiomes durant el mes de juliol a l'ICAB

20/06/2019
Intensius nivell zero i inicial, anglès per a secretariat, English preparation course for job interviews, i cursos Speaking skills. Tria el teu i apunta’t ja!
Cursos intensius d'idiomes durant el mes de juliol a l'ICAB

INTENSIUS NIVELL ZERO I INICIAL

Introduïm als alumnes en el coneixement de la llengua incidint en les situacions comunicatives quotidianes. Des de nivell 0 per a persones que no tenen cap coneixement sobre l’idioma o nivells Inicials A1 amb coneixements bàsics. Cursos d’Anglès i Francès.

ANGLÈS PER A SECRETARIAT

Curs per a secretaris/àries que exerceixen funcions administratives que troben dificultat de comunicació amb els seus clients en l’ús de l’anglès en el seu entorn professional.

ENGLISH PREPARATION COURSE FOR JOB INTERVIEWS

En aquest curs es posa l’accent en els punts més importants basats en el currículum, la trajectòria professional de l’alumne i la confiança per dur a terme una entrevista en anglès.

L’alumne finalment realitzarà un simulacre individual d’una entrevista de treball amb un professional.

CURSOS SPEAKING SKILLS

Atesa la bona acceptació que van tenir aquests cursos en la darrera edició, els repetim. Tots ells estan encaminats a millorar la competència lingüística i l’aprenentatge de totes les destreses a través de la comunicació.

Enguany els “Speaking Skills” que es faran són: English Intermediate Speaking Skills, English Advanced Speaking Skills, Legal Skills, Français Intermédiaire, Talents d’orateur

FESTA D’IDIOMES

Confirma la teva plaça abans de juliol i et convidem a la 3a edició de la FESTA d’IDIOMES de l’ICAB que se celebrarà el dia 4 DE JULIOL

INSCRIPCIONS

http://www.icab.cat/idiomes

Contactes