Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Anunciat el Canvi de seu Gerència Territorial de Justícia de Catalunya a Barcelona

14/02/2018
Mitjançant un ofici de data 13 de febrer de 2018, el Ministeri de Justícia ha comunicat que la seu de la Gerència Territorial de Justícia de Catalunya a Barcelona, actualment situada al carrer Pau Claris 156-158 6a planta (oficina de tramitació general) i al carrer Garcilaso 123, de Barcelona, es trasllada. La nova ubicació estarà al carrer Caballero 52-56, 08014 de Barcelona.
Anunciat el Canvi de seu Gerència Territorial de Justícia de Catalunya a Barcelona

La presentació d'escrits i documentació i la sol·licitud de certificacions dels registres del Ministeri de Justícia, informació i tramitació General hauran d’adreçar-se a la nova seu a partir del dia 26 de febrer de 2018.

En el cas de les qüestions relatives a tramitació general, incidències de caixa pagadora i nòmines, altes i baixes a la seguretat social i guàrdies d'òrgans judicials, el trasllat no serà efectiu fins al 9 de març de 2018.

* Consulteu ofici (a peu de pàgina).

Documents

Contactes