Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissions

El 6 de novembre comença a l’ICAB un Curs d’Especialització en Arrendaments Urbans

23/10/2017
En l’actual situació del mercat immobiliari, amb un increment notable de la demanda de lloguers, sobretot a la ciutat de Barcelona, fa necessari conèixer al detall tota la normativa legal que envolta els Arrendaments Urbans, tant des del punt de vist de l’arrendador com de l’arrendatari.
El 6 de novembre comença a l’ICAB un Curs d’Especialització en Arrendaments Urbans

Per aquest motiu, la Secció de Dret Civil del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza del 6 de novembre de 2017 al 17 de gener de 2018 un Curs d’Especialització en Arrendaments Urbans.

El contracte de lloguer i la fiança; la durada i la pròrroga; les obres; el subarrendament; els supòsits de crisi matrimonial i parella de fet; la renda, l'actualització i els increments; la suspensió, resolució i extinció del contracte; l'arrendament per a ús diferent del d'habitatge; el règim transitori dels arrendaments de locals de negoci i assimilats celebrats abans de l'entrada en vigor de la Llei d'Arrendaments Urbans (LAU) de 1994 o els arrendaments subjectes al TR LAU 1964 són alguns dels temes previstos en el programa.

També s'abordaran els processos arrendaticis a la LEC (accions judicials, desnonament per manca de pagament o per expiració del termini fixat contractual o legalment...), així com la jurisprudència sobre arrendaments urbans.

El Curs d’Especialització en Arrendaments Urbans està adreçat tant a advocats i advocades com a altres perfils professionals del sector immobiliari.

Per a més informació, matrícula i inscripcions, podeu contactar amb la Comissió de Cultura del Col·legi o visitar el següent enllaç:

Contactes