Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissions

El 15 de novembre comença a l’ICAB un Curs d’Especialització en Arrendaments Urbans

27/10/2016
En l’actual situació del mercat immobiliari, amb un increment notable de la demanda de lloguers, sobretot a la ciutat de Barcelona, fa necessari conèixer al detall tota la normativa legal que envolta els Arrendaments Urbans, tant des del punt de vist de l’arrendador com de l’arrendatari.
El 15 de novembre comença a l’ICAB un Curs d’Especialització en Arrendaments Urbans

Per aquest motiu, la Secció de Dret Civil del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza del 15 de novembre a l’1 de desembre de 2016 un Curs d’Especialització en Arrendaments Urbans centrat principalment en la darrera jurisprudència del Tribunal Suprem sobre la matèria.

L’extinció dels contractes d’arrendament de local de negoci pactats amb pròrroga forçosa; el pagament de les rendes en cas de separació o divorci; l’abonament de les rendes vençudes d’un local de negoci; la denegació de la pròrroga forçosa; la demanda de judici verbal de desnonament per manca de pagament; i la reclamació de rendes o la casuística d’obres realitzades per l’arrendatari que donen lloc a la resolució del contracte són els punts principals que s’abordaran al llarg d’aquesta proposta formativa.

El Curs d’Especialització en Arrendaments Urbans està adreçat tant a advocats i advocades com a altres perfils professionals del sector immobiliari.

La direcció i coordinació del mateix va a càrrec de l'advocat i vocal de la Secció de Dret Civil de l'ICAB Miquel Serra i Camús.

Per a més informació, matrícula i inscripcions, podeu contactar amb la Comissió de Cultura del Col·legi o visitar el següent enllaç:

Contactes