Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Curs de Sostracció Internacional de Menors. Matrícula oberta!

04/04/2018
Les Seccions de Dret Matrimonial i de Família i de la Infància i l’Adolescència del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) organitzen del 2 al 28 de maig de 2018 una nova edició del Curs de Sostracció Internacional de Menors. Les classes es desenvoluparan els dilluns i dimecres de 19 a 21h a l’Aula 74 de la seu col·legial (Mallorca, 283).
Curs de Sostracció Internacional de Menors. Matrícula oberta!

Al llarg del curs s’abordaran temes com ara la definició i delimitació de la sostracció internacional de menors i la retenció il·lícita o el procediment de restitució, els supòsits de denegació del retorn i la legislació aplicable quan la competència correspon als tribunals estrangers.

També es tractarà la Jurisprudència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea en matèria de sostracció internacional de menors (residència habitual i greu risc per al menor) i la mediació internacional.

Dos tallers pràctics sobre casos reals completaran el programa d’aquest curs.  

Les inscripcions es poden fer a través del següent enllaç.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Departament de Biblioteca (Direcció)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat