Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Adaptació de la política de privacitat de l’ICAB al RGPD

24/05/2018
Hem actualitzat la nostra política de protecció de dades per adaptar-la al nou Reglament de Protecció de Dades (RGPD) d’obligat compliment des del dia 25 de maig de 2018.
Adaptació de la política de privacitat de l’ICAB al RGPD

L’ICAB ja donava compliment als requeriment de la normativa espanyola en aquesta matèria i, per tant, l’adaptació al nou RGPD no ha de suposar un gran canvi en la forma en la què tractem les dades.
 
Amb aquesta actualització, t’oferim informació clara i detallada de l’ús que fem de les dades personals per tal de prestar-te el millor servei i millorar la qualitat de la nostra gestió.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona (ICAB)
CIF: Q-0863003-J
Dades de contacte amb el Delegat de Protecció de Dades: dpd@icab.cat
 
Finalitat: Ordenar, representar i defensar l'activitat professional, vetllant perquè l'actuació dels col·legiats respongui als interessos i necessitats de la societat, en relació amb l'exercici professional i garantint el compliment de la bona pràctica i de les obligacions deontològiques de la professió, així com evitant l'intrusisme professional.
 
Legitimacions: Llei 7/2006, de 31 de maig, de l’exercici de les professions titulades i dels col·legis professionals. Comunitat Autònoma de Catalunya. Estatuts de l’Advocacia de Barcelona, consentiment  inequívoc, obligacions legals, interès legítim i compliment d’interessos públics.

 
Destinataris: ICAB només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions estatutàries i obligacions legals.
 
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional de la política de protecció de dades
 
Si estàs interessat en accedir a més informació, et recomanem que consultis la nova política de protecció de dades completa que serà d’aplicació al tractament de las teves dades de caràcter personal.

El que no canvia és el nostre compromís amb la privacitat de les teves dades i amb el millor servei.

Moltes gràcies.

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Assessoria Jurídica
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5304 F. 93 487 11 16 E. asesoricab@icab.cat


  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Informàtica
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5314 F. 93 487 90 48 E. webinformat@icab.cat