Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Inscripcions obertes al Postgrau en Dret Comunitari

03/07/2018
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza un Postgrau en Dret Comunitari dirigit a l’advocat/da en exercici que es vol especialitzar en aquesta àrea del Dret o al Graduat/Llicenciat en Dret interessat/da en formar-se en Dret Comunitari.
Inscripcions obertes al Postgrau en Dret Comunitari

Amb aquest postgrau els advocats adquiriran les competències necessàries per actuar davant els Tribunals Europeus, tant per la presentació de qüestions prejudicials davant el TJUE com per la interposició d’una demanda davant el Tribunal Europeu dels Drets Humans (TEDH). Per diferenciar-lo d’un màster teòric sobre Dret Europeu.

El Postgrau en Dret Comunitari de l'ICAB té una durada de sis mesos, d’octubre de 2018 al març de 2019, en horari de dilluns i dimarts de 19 a 21h.

La formació té una durada de 100 hores i combina casos pràctics amb part teòrica. La formació està dividida en dos mòduls; el Mòdul I, sobre els mecanismes de defensa dels drets fonamentals a la CE i el TEDH; i el Mòdul II, que és el Dret Comunitari i el TJUE.

El preu del Postgrau inclou una visita institucional al Parlament Europeu i al TJUE el 21 de novembre (també inclou el viatge, un dinar i part de l’allotjament).

Per més informació, podeu contactar amb postgraus@icab.cat o formacio@icab.cat

Documents

Contactes