Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances

LAST MINUTE! XXV Congrés de Responsabilitat Civil els dies 24 i 25 de maig de 2018

10/04/2018
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) acollirà els propers 24 i 25 de maig de 2018 la celebració del XXV Congrés de Responsabilitat Civil que organitzen els advocats de la Comissió de Responsabilitat Civil i Assegurances.
LAST MINUTE! XXV Congrés de Responsabilitat Civil els dies 24 i 25 de maig de 2018

En aquest especial aniversari, el 25è, es comptarà amb la col·laboració de la Secció de Dret de Circulació de l'ICAB, amb el propòsit que aquesta convocatòria reuneixi el major nombre de professionals que, d'una manera o altra, tracten als seus despatxos temes de Responsabilitat Civil de manera directa o vinculats a la matèria.

En aquesta edició es tractaran temes clau de la Responsabilitat Civil, des del seu concepte i evolució jurisprudencial, l'acció directa que és pròpia i característica de la Responsabilitat Civil, de la Prescripció, que tantes dificultats planteja en l'àmbit processal, i de l’Assegurança de Defensa Jurídica que, gràcies a la seva evolució, ha fet més fàcil l'accés als Tribunals per als ciutadans.

Igualment, s’abordaran temes d'actualitat com el referit al Compliance Penal i la Llei de Protecció de Dades, i per descomptat, en relació amb el Dret de Circulació, s’estudiaran les qüestions que s'han suscitat des de l'entrada en vigor del Barem contingut a la Llei 35/2015, tant en les qüestions processals, com en aquelles qüestions que afecten a l'àmbit material derivades de la seva aplicació.

En l'àmbit de noves propostes, i per estudiar cap a on es va en la Responsabilitat Civil, es parlarà de la proposta de crear un Barem en l'àmbit sanitari i sobre com serà la Responsabilitat Civil derivada de vehicles sense conductor.

 

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat