Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Premis, Beques i Subvencions › Departament Internacional ICAB

Obert el termini per participar al Projecte Multilaw: intercanvi d'advocats a la UE

10/01/2018
La data límit de recepció de candidatures, tant per a entitats receptores com per a advocats, finalitza el proper 6 de febrer de 2018.
Obert el termini per participar al Projecte Multilaw: intercanvi d'advocats a la UE

El Consejo General de la Abogacía Española (CGAE) ha llançat la convocatòria per al 2n període del projecte Multilaw amb l'objecte, d'una banda, que Col·legis i despatxos professionals (entitats receptores) puguin rebre advocats europeus. De l'altra, per rebre sol·licituds de participació d'advocats. Aquesta iniciativa forma part del projecte europeu "Intercanvi Multilateral d'Advocats (Multilaw)".

Està ja obert el procés de selecció per escollir els cinc advocats/des que realitzaran pràctiques professionals en un altre Estat membre de la Unió Europea.

El període de pràctiques es desenvoluparà sota la supervisió d'un tutor i s'estendrà durant dues setmanes, amb les despeses d'allotjament, manutenció i desplaçaments parcialment subvencionats per la Comissió Europea.

Els Estats membres de destinació podran ser França (París), Països Baixos (L'Haia), Grècia (Atenes), la República Txeca, Polònia, Lituània o Romania.

Aquesta convocatòria està dirigida a advocats/des amb un màxim de 5 anys de col·legiació i amb coneixement alt i demostrable d'anglès que presentin les seves candidatures abans del 6 de febrer 2018 a través del correu electrònic bruselas@abogacia.es

Contactes