Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Nova publicació de les edicions digitals de la Biblioteca de l’ICAB: 'Guia pràctica Procediment de recuperació de l’IVA de les factures impagades'

01/02/2018
El treball d’Esther Colls, advocada, col·legiada de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Guia pràctica Procediment de recuperació de l’IVA de les factures impagades té com a objectiu servir d’orientació per al procediment de recuperació de l’IVA d’aquestes factures, sintetitzant tots els passos que s’han de seguir per portar a terme amb èxit el dret del subjecte passiu a la rectificació de l’IVA que ha resultat impagat pel destinatari de les operacions subjectes i obtenir el reintegrament, per la via de la compensació, de l'IVA ingressat a Hisenda.
Nova publicació de les edicions digitals de la Biblioteca de l’ICAB: 'Guia pràctica Procediment de recuperació de l’IVA de les factures impagades'

Per poder optar a aquest reintegrament és necessari que, o bé les factures pendents de pagament siguin de clients en situació de concurs de creditors , o bé, que hagin resultat incobrables per haver transcorregut un temps superior a 1 any, o 6 mesos, si es tracta d’una empresa amb una facturació inferior a 6.010.121,4 €, des de la meritació de l’operació. Amb el  propòsit d’aclarir aquest complex procediment es detallen els tràmits requerits incloent uns exemples que faciliten el seu seguiment.

'Guia pràctica Procediment de recuperació de l’IVA de les factures impagades'

Podeu consultar altres Edicions Digitals mitjançant el Catàleg de la Biblioteca.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Departament de Biblioteca (Direcció)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat