Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Procediments de nul·litat de condicions generals de contractació en contractes de finançament amb clàusules hipotecàries

12/03/2018
Fitxes per a la presentació de la demanda i la contestació.

En consideració a l’elevat número de procediments judicials presentats en matèria de contractació per reclamacions per clàusules abusives en préstecs hipotecaris, us informem que han estat elaborades unes fitxes per a la seva utilització en la presentació d’escrits de demanda o contestació davant el Jutjat de Primera Instància núm. 50 de Barcelona fi de facilitar i agilitzar la tramitació dels mateixos.

Aquestes fitxes, que us facilitem, contenen les dades fonamentals del procediment necessàries per donar un tràmit, com són : la identificació de les parts, les accions que s’exerciten i un índex dels documents que s’aporten.

Es recomana procedir a la utilització de les mateixes amb caràcter no vinculant.

Documents

Contactes