Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Pla Igualtat

Cada dia és 8 de març - JUNY

08/06/2018
La segona jornada del 1st Women Business & Justice European Forum coincideix avui divendres amb el dia 8 de juny que, d’acord amb el Pla Integral d’Igualtat de l’ICAB, reactiva la campanya 'Cada dia és 8 de març', recordant que l’assoliment de les fites en matèria d’igualtat no poden quedar emplaçades en un sol dia a l’any sinó que requereixen de l’esforç i seguiment continuat.
Cada dia és 8 de març - JUNY

El Pla Integral d’Igualtat de l’ICAB es desenvolupa en tres àmbits. Un intern, amb l’aplicació en el si de la Corporació de les polítiques d’igualtat. Altre dirigit als col·legiats i col·legiades per aconseguir que els entorns professionals siguin sensibles a la igualtat real. I altre d’influència immediata que impacta en la capacitat de l’ICAB per a l’organització d’activitats de diversa consideració i temàtica que hauran de desenvolupar-se des de la perspectiva de gènere.

El 1st Women Business & Justice European Forum és una d’aquestes activitats amb vocació de repetir-se en un futur i que responen a una de les Fites establertes: “La celebració d’actes i campanyes en defensa de l’efectivitat  de la igualtat de gènere”.

A més, l’ICAB ha convocat una edició extraordinària del Premi Jurídic Ferrer Eguizábal per distingir el millor projecte d’investigació en relació a una de les problemàtiques que es debaten al Fòrum Jutjar en perspectiva de gènere: tractament jurisprudencial sobre l’assetjament sexual en l’àmbit laboral des de la perspectiva de gènere, quines bases es poden aconseguir a la web de l’ICAB.