Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Sistema e-Justícia: presentació d’escrits davant les Seccions Civils de l’Audiència Provincial de Barcelona

06/04/2018
En el marc del compliment de la Llei 42/2015, que estableix l’obligatorietat de les comunicacions telemàtiques entre els col·lectius professionals i els òrgans de l’Administració de justícia, us informem que el proper 23 d’abril de 2018 ha estat programat l’inici del desplegament de la presentació d’escrits totalment telemàtics, mòdul de registre d’escrits (RED) d’e-Justícia.cat per als col·lectius procuradors i advocats en les Seccions Civils de l’Audiència Provincial de Barcelona.
Sistema e-Justícia: presentació d’escrits davant les Seccions Civils de l’Audiència Provincial de Barcelona

El desplegament de RED totalment telemàtic per les Seccions Civils de l’Audiència Provincial de Barcelona des del 23 d’abril de 2018 permetrà presentar, en període voluntari, exclusivament escrits totalment telemàtics de tràmit. És a dir, escrits en format totalment telemàtic en què el procediment destí concret on ha d’arribar l’escrit és conegut pel professional.

El professional haurà de disposar de la informació relativa al tipus de procediment, número de procediment i any i també ha de conèixer la unitat judicial concreta que està tramitant el procediment en el qual vol presentar l’escrit, que haurà de ser una de les Seccions Civils de l’Audiència Provincial de Barcelona, que són les Seccions amb números 1, 4, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 i 19.

Contactes