Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa › Comissió de Dones Advocades

La Comissió de Dones Advocades de l’ICAB commemora el ‘Dia Internacional de les Dones’ amb la lectura d’un manifest reivindicatiu

07/03/2018
L’acte se celebrarà aquest dijous, 8 de març, a les 11h, a la cantonada del Palauet Casades
La Comissió de Dones Advocades de l’ICAB commemora el ‘Dia Internacional de les Dones’ amb la lectura d’un manifest reivindicatiu

Barcelona, 07/03/2018. La Comissió de Dones Advocades del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) commemora el ‘Dia internacional de la Dona’ amb un acte institucional aquest dijous, 8 de març, a les 11h, a la cantonada del Palauet Casades.

Hi participaran la diputada de la Junta de Govern de l’ICAB Olga Arderiu, la presidenta de la Comissió de Dones Advocades, Teresa Blasi, i totes aquelles advocades que s’hi vulguin sumar. 

Aquesta jornada reivindicativa s’iniciarà amb la lectura d’un manifest en què la Comissió de Dones Advocades dóna ple suport a la mobilització feminista i emplaça a les dones a secundar la vaga laboral convocada pels sindicats per a tot el dia.

Amb el títol Ens volem lliures, ens volem vives, feministes, combatives i rebels!, les Dones Advocades volen reivindicar unes millors condicions laborals, i el fet que la professió d’advocat continua profundament masculinitzada, malgrat que cada cop hi ha més dones col·legiades.

També,  donar visibilitat a la Doble Jornada, i la Doble Presència a la que estan sotmeses les dones treballadores que, a més de complir a la feina, també s’encarreguen, majoritàriament, del treball domèstic i de la cura dels fills i dels pares.

Es prega confirmació d’assistència per e-mail a comunicacio@icab.cat

AGENDA

Acte:

La Comissió de Dones Advocades de l’ICAB commemora el ‘Dia internacional de les Dones’ amb la lectura d’un manifest

Dia:

Dijous 8 de març, a les 11h

Lloc:

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Mallorca 283)
Entrada Palauet Casades

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comissions
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat


  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat