Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Exposició a la Biblioteca: ‘Les dones i les lleis: una desavinença amb història’

09/07/2018
Aprofitant l’empenta i el ressò del Pla d’Igualtat Integral del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), la Biblioteca/Centre de Documentació hi participa en una de les activitats mensuals, dins el seu àmbit: els llibres. Així, del 9 de juliol al 9 d’octubre de 2018 organitza l’exposició: ‘Les dones i les lleis: una desavinença amb història’.
Exposició a la Biblioteca: ‘Les dones i les lleis: una desavinença amb història’

Aquesta exposició pretén fer breu cop d’ull a la història del Dret que ens ha afectat, i quin paper hi té la dona en aquest món jurídic.

La mostra exposa una trentena d’obres que van des del Dret romà a les Lleis visigodes, a més del Dret de Castella, Mallorca, València, Aragó i, com no, Catalunya.

Creiem que l’estudi de l’ordenament jurídic constitueix una font d’informació essencial per al coneixement de qualsevol societat, ja que les normes emanen dels centres de poder, i a més no afectaven per igual a homes i dones.

Les lleis no creen la jerarquia social, però la reflecteixen.

Aquesta exposició s’emmarca dins de la campanya Cada Dia és 8 de Març de l’ICAB, que mes a mes destaca diferents fites en matèria d’igualtat.

CADA DIA ÉS 8 DE MARÇ – JULIOL 2018

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Departament de Biblioteca (Direcció)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat