Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Novetats Jurídiques / Jurisprudència

Decret Llei 4/2018, de 22 de juny, pel qual es concreta, amb caràcter urgent, el règim jurídic aplicable a la designació del Consell d’Administració de la Corporació RTVE i la de llur President (BOE de 23 de juny de 2018)

09/07/2018
Entrada en vigor: 23/06/2018

Mitjançant aquesta disposició es determina el mecanisme per al nomenament dels membres del Consell d'Administració de la Corporació RTVE i del president de la Corporació RTVE i del Consell per part de les Corts Generals, determinant terminis, procediment i majories necessàries per a fer-ho.

Aquesta disposició s’estableix per tal de donar compliment a les previsions d’elecció del president de la dita corporació amb caràcter extraordinari a la vista de la vacant que deixa l’actual i mentre no es resolgui el procés establert a les disposicions transitòries de la Llei 5/2017, de 29 de setembre, per la qual es modifica la Llei 17/2006 , de 5 de juny, de la ràdio i la televisió de titularitat estatal.

[NORMATIVA APROVADA. LLEIS DE LES CORTS GENERALS]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302