Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Novetats Jurídiques / Jurisprudència

Proposició de Llei de derogació del termini màxim previst per a la instrucció en la Llei d’Enjudiciament Criminal

05/02/2018
Aquesta proposició es troba en tràmit al Congrés dels Diputats. El Ple ha aprovat la presa en consideració i continua la seva tramitació parlamentària.

La proposició critica la reforma operada per la Llei 41/2005, de 5 d'octubre, en la Llei d’Enjudiciament Criminal, que va entrar en vigor el passat dia 6 de desembre de 2015 i  va introduir en el seu article únic, apartat 6, una modificació de l'article 324 de la dita Llei, limitant la durada de la fase d'instrucció dels processos, establint un termini general de 6 mesos i un especial de 18 mesos per a les investigacions expressament declarades complexes

Aquesta proposició deroga l’article 324 de la Llei d'Enjudiciament Criminal, tot establint que s'aplicarà a tots els procediments que es trobin en tramitació al moment de la seva entrada en vigor.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302