Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Departament Internacional ICAB

International Program Barreau de París (en anglès)

14/03/2018
Des del Barreau de París s’obre la convocatòria, per als mesos de maig a juliol, del 'International program'. Es tracta de la versió en anglès del 'Stage International', una formació destinada a advocats i advocades estrangers amb un nivell d’anglès avançat, que tindrà lloc del 14 de maig al 21 de juliol de 2018.
International Program Barreau de París (en anglès)

Les primeres sis setmanes es dedicaran a la formació de joves advocats estrangers i a visites, tot en anglès i a càrrec de l’École de Formation du Barreau (EFB). Durant aquest període es formarà en Dret francès, Dret de la Unió Europea i Dret internacional. Aquesta formació es complementarà amb un mes de pràctiques a despatxos d’advocats.

Aquesta és una gran oportunitat per trobar-se amb joves advocats d’altres països, comparar els diferents sistemes judicials i crear llaços amb diferents professionals del Dret.

El Col·legi d’Advocats de París es farà càrrec de les despeses del programa, el participant només haurà d’assumir les despeses del seu viatge i de la seva estada a París.

Els requisits:

  • Ser menor de 40 anys.
  • Disposar d’assegurança de Responsabilitat Civil.
  • Ser col·legiat exercent a l’ICAB.
  • Tenir un bon nivell d’anglès.

Procediment de sol·licitud:

Els candidats hauran de presentar la següent documentació per e-mail a la direcció formaciointernacional@icab.cat

  • Una carta de motivació en anglès.
  • Una foto de carnet.
  • Una còpia del passaport.
  • Certificat de col·legiat exercent a data 2018.
  • Certificat que acrediti un bon nivell d’anglès.

Les inscripcions hauran de fer-se arribar a la direcció indicada ABANS DE LES 18.00 DEL DIVENDRES 30 DE MARÇ DE 2018.

S’examinarà la documentació aportada i es transmetrà directament la documentació dels candidats preseleccionats al Col·legi d’Advocats de París.

Contactes