Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Premis, Beques i Subvencions

Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona. ANUNCI sobre informació d'una convocatòria pública d'ajuts. Programa InnoCámaras. Apoyo a la innovación en las Pymes. Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa

13/06/2018
Publicat al DOGC de 13-06-2018 El plazo para la presentación de solicitudes se abre una vez transcurridos 10 días hábiles desde el día siguiente a la publicación de la convocatoria y finaliza el día 31 de julio de 2018 a las 12:00 (o hasta agotar presupuesto).

La Cámara de Comercio, Industria, Servicios y Navegación de Barcelona informa de la Convocatoria Pública de ayudas para el desarrollo de Planes de implantación de soluciones innovadoras en el marco del Programa InnoCámaras, cofinanciado en un 50% por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) de la Unión Europea.

http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7641/1680090.pdf