Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa › Pla Igualtat

CONVOCATÒRIA: Presentació del Pla d’Igualtat de l’ICAB

07/05/2018
Durant l’acte es donaran a conèixer les accions del Pla d’Igualtat i es demanarà la reforma d’aquelles lleis que no incloguin una visió i interpretació de gènere.
CONVOCATÒRIA: Presentació del Pla d’Igualtat de l’ICAB

Barcelona, 7 de maig. Responent a un dels compromisos del programa de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), amb l’objectiu d’assolir la igualtat efectiva de dones i homes en tots els àmbits, la Degana Mª Eugènia Gay i la Diputada Emma Gumbert, responsable del Servei d’Ocupació i Orientació Professional i de la Comissió de Relacions amb l’Administració i la Justícia, presentaran el Pla d’Igualtat.

El Pla d’Igualtat preveu, entre altres accions:

-Demanar la reforma d’aquelles lleis o normes que no incloguin una perspectiva interpretativa de gènere, en termes d’igualtat.

-Aplicar les mesures no només a l’ICAB sinó també a la Formació (foment d’horaris conciliadors en les sessions formatives), en les Seccions i Comissions (participació paritària), així com en l’exercici de l’advocacia en condicions d’igualtat.

-“Cada dia és 8 de març”, mitjançant la publicació d’una de les accions del Pla d’Igualtat el dia 8 de cada mes, per evitar concentrar-les únicament un dia a l’any i donar continuïtat a les reivindicacions que es formulen el 8 de març.

-Proposar les modificacions oportunes per aconseguir la plena conciliació familiar i laboral de les advocades per tal que es reconegui el seu dret a la maternitat, amb suspensió dels terminis processals i assenyalaments judicials.

Els mitjans interessats a assistir-hi ens han de confirmar assistència per e-mail a comunicacio@icab.cat

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Acte:    Presentació del Pla d’Igualtat de l’ICAB
Dia:    Dimarts, 8 de maig de 2018 a les 12.30 hores
Lloc:    Sala de Recepcions - Mallorca, 283. Barcelona

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat