Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Sistema e-Justícia: desplegament en els partits judicials de Sant Feliu de Llobregat i Puigcerdà

20/03/2018
Us informem que el proper 3 d’abril de 2018 ha estat programat l’inici del desplegament de la presentació d’escrits totalment telemàtics, mòdul de registre d’escrits (RED) d’e-Justícia.cat per als advocats en el partit judicial de Sant Feliu de Llobregat, i per a l’àmbit civil.
Sistema e-Justícia: desplegament en els partits judicials de Sant Feliu de Llobregat i Puigcerdà

Aquesta actuació està coordinada amb la finalització de la implantació del mòdul de Tramitació Civil del sistema d’informació e-Justícia.cat (i que substituirà l’actual Temis2 per l’àmbit civil), prevista per al mateix dia 3 d’abril.

El desplegament es realitzarà en dues fases diferenciades: una primera de període voluntari i una segona de període obligatori. El període voluntari s’iniciarà el 3 d’abril. L’inici del període obligatori es comunicarà posteriorment.

En relació al partit judicial de Puigcerdà, la posada en marxa de la presentació telemàtica de demandes i escrits per a l’àmbit civil es va iniciar el dia 19 de febrer en període de presentació voluntària per part dels col·lectius professionals. Ha estat fixat el dia 26 de març com a data d’inici de la presentació obligatòria.

Contactes