Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Oberta la matrícula per al Curs sobre Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme

01/06/2018
La Comissió de Cultura del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza una nova edició d’aquest curs que facilitarà als assistents una visió general de la legislació del fenomen de Prevenció de Blanqueig de Capitals i del Finançament del Terrorisme.
Oberta la matrícula per al Curs sobre Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme

El curs es realitzarà del 5 de juny al 10 de juliol de 2018 (dimarts i dijous) de 19 a 21h i té com a objectiu permetre als assistents tenir una visió genèrica de la legislació a través d’una metodologia pràctica, especialment respecte a l’exercici de l’advocacia.

La formació s’estructurarà en quatre apartats que contenen un total de 13 blocs per abordar des d’una perspectiva global el tema de la prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme. Aquesta és suficient per complir els requisits que l’Article 39 del Reglament de la Llei PBC-FT exigeix als socis o representants de despatxos davant el SEPBLAC.

Al curs s’impartiran coneixements i habilitats que permetran adquirir la formació obligatòria i posteriorment donar-la als treballadors del seu despatx de manera que el vincle entre inversió i estalvi de costos és excel·lent.

D’entrada, el temari s’iniciarà amb una introducció per tal de comprendre el fenomen del blanqueig de capitals i el finançament del terrorisme, el seu marc internacional i el seu marc legal. Seguidament, hi haurà una segona part per tractar el subjecte obligat, la diligència deguda i la informació, comunicació i col·laboració. Tercerament, continuarà amb l’explicació del sistema de control intern, l’enfocament basat en el risc, el sistema de llindars, el control intern i l’informe d’expert extern. Per últim, hi haurà una quarta part per abordar l’organització institucional i el règim sancionador.  

Podeu inscriure-us a través del següent enllaç:

Per a més informació, contacteu amb la secció de Formació de l’ICAB (Centre de Formació, Mallorca, 281)

Contactes